27 February 2011

Perebutan Final Piala Carling Cup : Arsenal vs Birmingham

Malam ni tepat pukul 12 tengah malam akan berlangsungnya final piala Carling Cup, untuk yang tak tahu Carling Cup tu ape, Carling Cup tu piala untuk kelab-kelab liga inggeris, kalau nak tahu lagi lu g la google tgk..huhu..

Dan malam ni jugak akan menyaksikan dua pasukan yang kuat iaitu Arsenal dan jugak Birmingham yang merupakan jugak pesaing dalam liga Premier League England. Ada orang kata Carling Cup ni piala Mickey Mouse la ape la, tp piala ni dianggap penting jgk sebab die salah satu perebutan piala terpenting di England selain Championship dan jugak FA cup.

Ni ler piala nye..cantik x?? dah macam piala malaysia pon ade jgk..

Dan yang pastinya gua sokong akan Arsenal la pasal Arsenal memang kelab kegemaran gua..dan memang Arsenal memang menjadi top favourite untuk menang piala ni walaupun tanpa skipper Fabregas dan jugak sayap Turbo Arsenal iaitu Theo Walcott..gua harap persembahan Arsenal kali ni same macam match dengan Barcelona tempoh hari..dont give up and always try untill final whistle..pritt!.


Jangan lupa saksikan perlawanan ni ok..yang xminat atau xsokong lantak lu la nak buat ape pon.peace!.=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...